Social 2 Mai 2019 13:31
Sorin Oprea, un prieten de-al creatorului de moda Razvan Ciobanu, sustine ca acesta era suparat si abatut inainte de a inceta din viata in urma unui accident de masina.

Barbatul le-a declarat politistilor ca Razvan Ciobanu isi dorea sa ajunga cat mai repede in Bucuresti si ca era abatut si tacut.

"Era suparat, era abatut, nu era in apele lui. N-a vrut sa stea, voia sa ajunga neaparat la Bucuresti in secunda aia. Zic: 'Mai, daca vrei, mergi cu mine'. Zice: 'Da, dar conduci tu, nu conduc eu, ca sunt super obosit'.

Era foarte tacut. El de obicei nu era asa. A mai stat un pic, a zis.''Ma duc sa imi cumpar tigari'", a afirmat Oprea, care a precizat ca din acel moment, Razvan Ciobanu nu i-a mai raspuns nici lui la telefon, potrivit digi24.ro.

Citeste si: Proprietarul masinii in care a murit Razvan Ciobanu: Duminica seara am vorbit cu el ultima oara. Era lucid. Coerent


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.