Social 1 Mai 2019 18:00
Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta a comunicat, miercuri, ca in cazul mortii designerului Razvan Ciobanu va fi dispusa o expertiza tehnica a autovehiculului, in urma careia se va stabili cu exactitate dinamica producerii accidentului.

"Ancheta vizeaza circumstantele producerii accidentului auto in care a fost implicata victima. Din investigatii a rezultat ca autovehiculul condus de numitul Ciobanu Razvan a parasit partea carosabila in zona localitatii Sacele din judetul Constanta, a rulat aproximativ 850 de metri si apoi s-a rasturnat din cauza denivelarilor. Conducatorul auto era singur in autovehicul si nu purta centura de siguranta, aspecte constatate cu ocazia cercetarii la fata locului de catre experti. In cauza urmeaza a fi dispusa efectuarea unei expertize tehnice auto, care va stabili cu exactitate dinamica producerii accidentului", se arata in comunicat.

Conform aceleiasi surse, Razvan Ciobanu a fost proiectat in afara autovehiculului si a fost gasit in apropiere, cu fata in jos. Pozitia corpului a fost modificata de paramedicii SMURD, care au intervenit la fata locului in urma unui apel la 112 si au incercat manevre de resuscitare.

Procurorii precizeaza ca au dispus si efectuarea necropsiei, pentru stabilirea cauzelor decesului.

"Din concluziile preliminare (provizorii) ale medicului legist au rezultat urmatoarele: moartea numitului Ciobanu Razvan a fost violenta si s-a produs prin anemie acuta, urmare a unui politraumatism cu ruptura de aorta cu hemoragie interna, ce a mai asociat ruptura pulmonara, hepatica si de coloana toracala. Totodata, s-a stabilit ca leziunile traumatice constatate la necropsie s-au putut produce in circumstantele unui accident rutier prin lovire cu si de corpuri dure si prin comprimare intre corpuri dure si au legatura de cauzalitate directa cu mecanismul de producere a mortii", se mentioneaza in comunicat.

Cu ocazia necropsiei, au fost prelevate si probe biologice, analiza toxicologica urmand sa fie facuta la Institutul National de Criminalistica din Bucuresti, mai anunta procurorii, scrie Agerpres.

Citeste si:
Mama lui Răzvan Ciobanu, distrusă de durere. Moartea soțului ei a...
Mama lui Răzvan Ciobanu,...

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit luni dimineata, dupa ce masina pe care o conducea pe DJ 226, intre localitatile Navodari si Sacele, a parasit carosabilul si a intrat in mai multi copaci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.