Vreme extrema in Europa de Vest. In Italia a nins ca in plina iarna, iar Grecia si Serbia au fost lovite de furtuni insotite de grindina, scrie Digi24.

In Grecia, grindina a facut prapad in provincia Larissa, principalul centru agricol al tarii. Culturi intregi au fost distruse de bucatile de gheata, unele mari cat mingea de golf. La fel s-a intamplat si in zona Voivodina, in apropierea granitei cu tara noastra.

In Italia, vremea capricioasa a adus ninsori la munte. In provincia Veneto, la 1.300 de metri altitudine, un stras gros de zapada a acoperit totul si i-a pus in dificultate pe soferii care schimbasera demult anvelopele de iarna ale masinilor cu cauciuri de vara.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.