Ilie Nastase, candidat la europarlamentare pe listele UNPR, a explicat motivul pentru care a avut o reactie nervoasa pe cand trecea pe langa un cort PMP pe care aparea chipul lui Traian Basescu.

"Era chipul lui Basescu pe panou? Nici nu mi-am dat seama. Au zis ca sunt golan? Pai, golanie e ce a facut Basescu cu sloganul 'Sa traiti bine'. Cu navele cand le-a luat nu a fost golanie? Acum nu mai are tara nimic! Cand era la Primarie si si-a luat apartamentul nu a fost golanie?! Dar cand a taiat pensiile a fost golan? Vor plangeri? Le dau plangeri. O sa ii fac cate una pentru fiecare chestie", a spus Nastase, potrivit adevarul.ro.

"Am vazut cati bani primesc partidele astea pentru campaniile astea si din pacate noi nu prea avem bani si nu ne-am pus si noi postere, cum le-au pus toata lumea, si am avut asa un moment de indignare pentru ca noi, romanii, dam nu stiu cate sute de milioane sau milioane de euro pe an pentru partidele care sunt ele, pe care el ...stim pe toate, da? Si eu, si cu domnul Iordanescu nu prea avem bani sa ne punem posterele peste tot ca ceilalti, intelegeti? De asta am facut, altfel nu am nimic cu dansul, a fost mai mult in gluma", a mai el la Romania TV, citat de mediafax.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.