Ilie Nastase, candidat la europarlamentare pe listele UNPR, a avut o reactie nervoasa pe cand trecea pe langa un cort PMP pe care aparea chipul lui Traian Basescu. Incidentul in care si-a aruncat cafeaua peste fata fostului sef de stat a fost filmat, informeaza adevarul.ro.

Imaginile au aprut pe pagina de Facebook a presedintelui filialei PMP Bucuresti Cristian Petrescu, care a postat si un mesaj:

”NU, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei romane si candidat la alegerile europarlamentare! Poti sa ai opinii contrare, sa crezi in altceva, chiar sa desconsideri oameni. Dar cu decenta, cu un minim bun simt si mai ales cu respectarea legii. PMP Bucuresti va sesiza astazi Autoritatea Electorala Permanenta si cere UNPR sa se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru romani, care a ales sa ajunga un mare GOLAN”, arata el, potrivit libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.