Rares Bogdan, candidat la europarlamentare pe lista PNL, a sustinut in cadrul unei intalniri cu romanii din strainatate, la Madrid, ca "cei mai periculosi sunt infractorii vizibili, pe urma infractorii cu staif si cei de tip pedigree".

"Cei mai periculosi sunt infractorii vizibili, pe urma infractorii cu staif, cum e Toader, care este mult mai periculos decat Codrin Stefanescu. Si mai avem infractorii de tip pedigree ca Tariceanu care a lasat ungurilor mostenirea Gojdu, a ras cu afacerea Sterling platoul continental al Marii Negre, a luat comisioanele de pe afacerea Citroen.

L-au trimis pe Nicolicea, cel mai toxic bolsevic din Parlament, este toxicitatea la superlativ, nu cred ca exista un parlamentar mai toxic ca Nicolicea, acest individ a fost trimis la consultari de catre cei care ne-au calcat si gazat pe 10 august. Astia vin sa ne vorbeasca despre detinuti politici de parca s-a intors lumea cu susul in jos. Cu cine s-au dus? Cu Nicolicea, cu doi prezentati ca detinuti politic, unul care a fost dupa 1990 adjunctul lui Magureanu, iar celalalt fiind inchis ca a furat pusca unui soldat de la granita, pe ei i-a prezentat ca fiind mari detinuti politici", a declarat Rares Bogdan, citat de stiripesurse.ro.

Citeste si: Rares Bogdan: E obligatoriu pentru PNL in primele 30 de zile de guvernare sa eliminam pensiile speciale


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.