Social 4 Aprilie 2019 11:02
Actorul Marius Florea Vizante tine sa dezminta acuzatiile potrivit carora l-ar fi amenintat pe actorul Vladimir Gaitan cu arderea pe rug, facand apel la postul Romania TV "sa dezminta public si sa dezamorseze aceasta falsa criza".

"RomaniaTV, aveti decenta!

Ieri seara la Romaniatv am fost acuzat de catre domnul Ciutacu cum ca l-as fi amenintat pe domnul Gaitan si familia sa cu arderea pe rug!!!

In ceasul al 13-lea am reusit sa am o convorbire omeneasca cu domnul Gaitan! Pornind de la luarea mea de pozitie lucrurile au luat o turnura de nepovestit! Regret si va voi pune la dispozitie declaratia domnului Gaitan cum ca in nici un caz nu eu am amenintat (in nici un fel si, cu atat mai putin ca ar trebui folosit focul) ci ca cei de la RomaniaTv au rastalmacit vorbele dumnealui! Somez canalul mai sus anuntat sa dezminta public (la aceeasi ora!) si sa dezamorseze aceasta falsa criza!", a scris Vizante pe Facebook.

In urma cu cateva zile, actorul Vladimir Gaitan a sustinut ca fiica sa a fost "agresata pe Facebook", familia sa fiind amenintata "de un domn" ca "trebuie sa ardem pe rug". "Domnul Marius Vizante, cand a venit in Teatrul de Comedie l-am ajutat, i-am fost alaturi, l-am invatat meserie, iar cand a venit intr-o zi cu lacrimi in ochi si am aflat ca are o problema de sanatate in familie, am fost singurul actor care a sarit si am sarit sa il ajut. Si el, astazi, mi-a bagat un cutit in spate si s-a gandit sa se razboiasca, cu un barbat de 72 de ani. (...) De unde pana unde sa imi ataci familia si sa imi spui ca trebuie sa ardem pe rug.
Lucrurile au degenerat", a spus Gaitan.

Citeste si: Marius Florea Vizante: A nu recunoaste ca tarii ii e rau, ca e saracie, boala, ura si prostie multa in ea, e dovada ca PSD-istul actor nu e un bun cetatean


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.