Social 30 Martie 2019 11:34
Actorul Marius Florea Vizante i-a dat o replica dura lui Vladimir Gaitan, care i-a criticat pe actorii care contesta prin proteste actuala guvernare.

"Protestele actorilor
sau Rebe versus Dutu

Actorul ca si masinistul, luministul sau... macelarul e si el cetatean si are dreptul fundamental de a-si exprima nemultumirile. El, actorul-cetatean, are dreptul fundamental de a avea sau nu optiuni politice. Eu cred ca un PSD-ist nu e mai putin actor decat un USR-ist sau PLUS-ist sau decat un apatrid.

In schimb un actor PSD-ist e ori un ligau atarnator la fleicile de partid conducator, ori e orb, ori doar prost! A nu recunoaste ca tarii ii e rau, ca e subdezvoltare, injustitie, incultura, mitocanie, saracie, boala, ura si prostie multa in ea, e dovada ca PSD-istul actor nu e un bun cetatean.

Va respect Domnule Gaitan, nenea Dutu, mi-ati fost un excelent coleg si sfatuitor, dar cred cu tarie ca de data asta nu sunteti un bun cetatean si mai cred ca trebuie sa ne spuneti din care categorie (dintre cele trei de mai sus) faceti parte. Eu, sincer, sper sa fie cea de a doua!", a scris Marius Florea Vizante pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.