Yuppy 29 Martie 2019 17:40
Vicepremierul Romaniei, Ana Birchall, a facut o gafa in timpul Conferintei de Tineret a Uniunii Europene.

"Buna dimineata foarte, foarte mult! (Good morning very, very much ) Va multumesc foarte mult, buna dimineata tuturor si fiecaruia dintre dumneavoastra. Este o onoare si o placere sa fiu aici, astazi, alaturi de voi si va urez numai bine in numele premierului si Guvernului Romaniei", a spus Birchall, citata de digi24.ro.

Explicatiile Anei Birchall

"Apare undeva prin presa (sigur ca e o simpla coincidenta ca apare in cateva articole, seara, in decurs de 2h , desi discursul meu a fost la 930 AM) ca nu as vorbi bine limba engleza.

Sunt convinsa ca nu au scris cu rautate, dar daca tot au fost in sala poate au observat ca dupa ce am dat buna dimineata imediat am interactionat cu cineva din sala spunand 'very very much', raspunzand astfel la intrebarea/comentariul 'are you happy to be here?'! Dupa raspuns am zambit si am continuat salutand audienta... observ ca lucrul acesta nu se regaseste in 'informatiile' care au generat toata aceasta discutie publica! Oare de ce?? Simpla coincidenta?

So, I wish to all of you a very good night. Thank you very much! Ana", a scris ea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.