Social 25 Martie 2019 13:15
Adrian Nastase a lansat un atac la adresa lui Radu Banciu, sustinand ca de cativa ani il insulta si ii jigneste familia.

Redam postarea integrala a fostului premier pe blog:

"A trecut ceva timp de cand i-am administrat, ultima data, medicamentul lui Cap-de-Porc. Dupa cum stiti, periodic, sunt nevoit sa-i administrez acest tratament. In ultima perioada, se pare ca epidemia de gripa porcina l-a afectat grav, determinandu-i crize de dementa in fiecare seara. El manifesta si unele accese schizoide, incepe – fara rost – sa vorbeasca in limbi straine, se blocheaza in consoanele finale ale cuvintelor, tipa la telespectatori. Foloseste, fara motiv, pluralul majestatii. In plus, reactioneaza rau la unele persoane. Spre exemplu, articolele de pe blogul meu sau stirile in legatura cu mine ii creaza o deosebita stare de irascibilitate. Poate ca este vorba si de un inceput de Alzheimer. De multe ori, nu-si mai aduce aminte nici macar numele meu. Il rog, de aceea, pe Sorin Oancea ca, in fiecare seara, in postul Pastelui, inainte de intrarea pe post, sa-i citeasca urmatorul text (pamflet), ce contine reteta medicamentului:

'Ba, jigodie, de patru ani (sapte ani, deja – n.b.), ma insulti si imi jignesti familia – sotia, copiii – pentru ca ai frustrari cu Ceausescu. Probabil ca ai pitici pe creier. Incearca, ba, si cu medicamente. Ce ai facut tu, ba, in viata ca sa ma judeci pe mine si pe altii. Ai numarat biciclete la un ziar? Si acum te tine Oancea pe post de maimuta la televizor in fiecare seara? Strangi, ziua, mizeria din tabloide si o versi apoi, pe sticla, ba gunoiule? Asta numesti tu jurnalism? Ba, intre tine si Tapalaga, il aleg intotdeauna pe Tapalaga. El, cel putin, o iubeste sincer pe Macovei. Tu, gunoiule, ii urasti pe toti.

Imi spui tu mie ca am vrut, ca premier, sa inchid B1Tv? Ba, idiotule, cand a fost infiintat B1Tv? In 2001. Cine era premier atunci, ba, gunoiule? Intreaba-l, ba, pe Paunescu si o sa-ti explice. Ca, pe urma, ati trecut la mancat „frunza” in Gradina Carpatilor, asta e o alta chestie. Asa se intampla cu viermii de matase…

Citeste si:
Adrian Năstase: Liberalii își pică propriul Guvern cu voturile...
Adrian Năstase: Liberalii își...

De patru ani (sapte ani – n.b.) ma jignesti in fiecare seara, ba, jigodie. Ma acuzi ca am furat. Ce-am furat, ba? I-am furat bideul lu’ maica-ta? I-am furat afisele electorale lu’ taica-tu? Sa fie sanatosi, ca nu am nimic cu ei desi puteau sa nu te scoata din incubator. Sigur, nu aveau de unde sa stie unde o sa ajungi. Ba, gunoiule, am creat peste 20 de muzee, am donat sute de harti vechi statului si am creat cel mai mare muzeu de genul asta din Europa. Ai fost sa-l vezi, ba, jigodie? Nu trebuie sa-ti cumperi bilet pentru Burkina Faso ca sa ajungi acolo. Chiar nu stii nimic din ce-am facut pentru tara asta, ba, gunoiule? Daca poti sa mergi sa faci turism in toata lumea, asta mi se datoreaza si mie, redus mintal ce esti. Intrarea in Uniunea Europeana, intrarea in NATO mi se datoreaza si mie. Sigur ca am si gresit. Am avut langa mine tot felul de lichele, ca tine, care nu si-au vazut decat interesul lor.

Citeste si:
Banciu, după alegerile locale: „PSD se va desființa la sfârșitul...
Radu Banciu, concluzie după...

Am tacut timp de patru ani (sapte ani – n.b.) si am asteptat sa-ti vina mintea la cap (de p…). Tu insa ai ajuns sa spui ca vrei sa joci pe mormantul meu, sa iei in batjocura gestul meu de revolta de acum trei (sapte – n.b.) ani, sa faci diverse insinuari sexuale? Cu ce drept, ba, gunoiule? Pentru ca CNA -ul este plecat cu pluta prin lume si membrii sai nu mai au timp sa se uite la televizor? De asta a ajuns tara asta in situatia in care este. Din vina unor nemernici ca tine. Care se hranesc, precum hienele, din starvuri.

De fapt, mi-e mila de tine. Traiesti intr-o hazna si te hranesti de acolo. Ai fi vrut sa beau o cafea cu tine. Cum as putea sa fac lucrul asta, ba, gunoiule, cand tu nu m-ai atacat doar pe mine ci i-ai jignit si pe copiii mei sau pe sotia mea. Chiar nu ai inteles de ce a fost condamnat medicul Bradisteanu, ba, nemernicule?

Citeste si:
Israelul a atacat mai multe ţinte de la granița cu Liban. Joe Biden...
Israelul a atacat mai multe...

In lumea in care traim, pentru Paunescu sau Oancea conteaza banii. Pentru tine conteaza doar voluptatea de a imprastia dejectii verbale la televizor. Ramane cum am vorbit: esti un gunoi'.

PS Am facut mici modificari in reteta si sper ca administrarea acestui medicament nu va afecta o eventuala decizie a PSD – in opinia lui Banciu, un partid de „nenorociti, cretini, idioti, nemernici, hoti, incompetenti, etc” – de a oferi o suma considerabila pentru publicitate electorala postului B1Tv".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.