Social 22 Martie 2019 15:47 de Clara Vacaru
Jurnalista Magda Vasiliu, fosta prezentatoare a stiri la postul de televiziune Prima TV, scrie, pe pagina sa de Facebook, ca gestul ministrului Justitiei, de a-i retrage acreditarea de presa lui Ovidiu Oanta, este "de rau".

"Ovidiu Oanta (PRO TV) este cel mai bun reporter pe justitie. Nu-l cunosc personal, nu ne am intersectat niciodata. Daca acreditarea lui Oanta la Ministerul Justitiei a ajuns sa stea in pixul lui Tudorel, in functie de "ievaluarile" alea ale lui, e rau. E rau pentru presa (ma rog, ce a mai ramas din ea) si e rau pentru Romania (ce a mai ramas din ea...)", a scris Magda Vasiliu, pe contul de Facebook.

Citeste si: Pro TV, dupa ce jurnalistul Ovidiu Oanta a fost lasat fara acreditare: Ministerul Justitiei refuza dreptul romanilor de a fi informati corect


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.