Yuppy 22 Martie 2019 15:32 de Clara Vacaru
"Prin refuzul nejustificat de a-i acorda acreditarea lui Ovidiu si implicit Pro TV, cea mai urmarita televiziune din tara, Ministerul Justitiei refuza dreptul romanilor de a fi informati corect, obiectiv si bine documentat", arata reprezentantii Pro TV intr-o declaratie transmisa HotNews.ro.

Pro TV a transmis declaratia, in care precizeaza ca "vom analiza ce optiuni avem pentru contestarea acestei decizii", la mai bine de o ora dupa ce ministrul Tudorel Toader a spus pentru HotNews.ro ca "doamna premier m-a rugat sa il reacreditez" pe Oanta.

Pozitia Pro TV:

"Refuzul oferit de Ministerul Justitiei nu contine niciun fel de explicatie cu privire la motivul pentru care a fost respinsa cererea de acreditare pentru anul 2019 a jurnalistului Ovidiu Oanta, unul dintre cei mai competenti si experimentati profesionisti din domeniu. Timp de peste 17 ani, Ovidiu a acoperit cu obiectivitate si responsabilitate cele mai importante subiecte din domeniul justitiei. Prin refuzul nejustificat de a-i acorda acreditarea lui Ovidiu si implicit Pro TV, cea mai urmarita televiziune din tara, Ministerul Justitiei refuza dreptul romanilor de a fi informati corect, obiectiv si bine documentat. Jurnalele Stirile Pro TV inregistreaza cea mai mare audienta de pe piata media din Romania, iar actiunea Ministerului Justitiei nu face decat sa ii impiedice pe romani sa afle informatiile, noutatile si planurile institutiei. Vom analiza ce optiuni avem pentru contestarea acestei decizii".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.