Social 20 Martie 2019 16:07 de Clara Vacaru
O pereche de tocuri foarte inalte poate reprezenta un chin pentru orice femeie. Si atunci, cum se face ca fotomodelele arata atat de gratios atunci cand defileaza pe podiumuri cocotate pe stilettos ametitori? Iata unul dintre secretele pe care ne-am dori cel mai tare să le aflam de la aceste norocoase pamantence. Am pornit la treaba si am cautat cele mai bune sfaturi pentru un mers sexy pe tocuri, preluate direct de la fotomodelele in voga.

Te învațam cum sa scapi de durere si disconfort, dar si cum sa arati mai bine ca niciodata atunci cand pasesti pe tocuri. Pentru ca experienta sa fie una deplina, iti spunem ce sa faci înainte, in timpul si dupa ce ai purtat pantofii tai stilettos.

Înainte de stilettos…

Stii ca urmeaza un eveniment important, asa ca te pregatesti cumparandu-ți cea mai frumoasa pereche de pantofi care a existat vreodata. Nu e nici pe departe suficient, spun modelele. Uite la ce sa mai fii atenta!

Cumpara marimea potrivita

Habar nu aveam că circa 90% dintre oameni au un picior mai mare decat celalalt. Chiar dacă diferențele sunt insesizabile cu ochiul liber, ele se vor simți atunci când te încalți în pantofi. De aceea, e vital să cumperi acea pereche care se potrivește piciorului mai mare, după ce l-ai identificat, firește. Poți apela la branturi sau la un pic de vată pentru a compensa diferența in cazul celuilalt.

Practica naste perfectiunea

Esti atat de mandra de noii tai pantofi si abia astepti sa ii incalti. Nu o face in seara importanta, spun fotomodelele. Neintinați, pantofii e posibil sa iti provoace bataturi fie si pentru ca nu au mai fost purtati. Nici plimbatul prin casa, in timp ce deretici, nici o iesire cu prietenele nu reprezinta un moment mai bun. Cel mai recomandat e sa testezi pantofii atunci cand mergi la supermarket. Vei avea mult de colindat, si, in plus, te vei putea rezema de carucior atunci cand simti ca nu mai poti. Acum intelegem de ce vedem atatea fete in stilettos la cumparaturi.

Mergi la Yoga

Știam deja ca fotomodelele sunt îndrăgostite de Yoga, dar se pare că au și un alt motiv în afară de dorința de a fi permanent în formă. Yoga îmbunătățește grația și echilibrul și te poate ajuta să îți identifici mai ușor centrul de greutate. Toate acestea te vor susține în a avea un mers de fotomodel pe tocuri.

Citeste si:
Iulia Albu a desființat-o pe Andreea Marin: „Asta cu tocuri la tine...
Iulia Albu a desființat-o pe...

Luptă împotriva transpirației!

Nu ne referim la cea de la… subraț. Atunci când sunt supuse efortului constant, picioarele noastre transpiră mai mult decât de obicei, iar umezeala va afecta aderența. Aplică deodorant pe tălpi și astfel nu doar că previi riscul de a aluneca, dar scapi și de bătături.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.