Social 19 Martie 2019 13:36
Politistul Marian Godina vorbeste, intr-o postare pe blogul sau, despre campania de denigrare la adresa omului de afaceri Stefan Mandachi, initiatorul protestului #sieu, sustinand ca "mai au putin si vor incerca sa ne spuna ca noi de fapt nici nu ne dorim autostrazi, doar ca am fost manipulati".

Redam postarea lui Marian Godina:

"Au inceput sa apara fel si fel de articole in care se incearca denigrarea lui Stefan Mandachi, cel cu primul metru de autostrada din Moldova.

Prima incercare a fost o poza cu Stefan Mandachi in varf de munte cu Presedintele Romaniei. Doar ca nu era el, ci un instructor de fitness de prin Arges.

Ma intreb ce era daca era chiar Stefan Mandachi in acea poza? Am fi zis 'baaa, pai ala a fost pe munte cu presedintele. Pai atunci eu vreau sa stau 6 ore pe DN1 in coloana sa admir Valea Prahovei din masina!'

Godina: Mai au putin si vor incerca sa ne spuna ca noi de fapt nici nu ne dorim autostrazi

Se incearca sa ni se deschida ochii si sa nu ne lasam manipulati.Mai au putin si vor incerca sa ne spuna ca noi de fapt nici nu ne dorim autostrazi, doar ca am fost manipulati. 'Ma, voi nici nu vreti autostrazi, v-a manipulat asta ca sa va faca sa cumparati din restaurantele lui!'

Pe un site obscur am citit azi pana si cu ce se ocupa in tinerete mama acestui domn. Recunosc ca am continuat sa citesc, fiind curios daca nu cumva ma-sa era responsabila cu autostrazile. Nu era!

Nici nu m-a mai interesat apoi cu ce se ocupa.

Sper sa nu se supere domnul Mandachi de forma populara pe care am folosit-o, a zis doar ca e taran di la Sfantu’ Ilie.

Godina: Unii il acuza ca a facut asta pentru reclama. Asa, si? Avem autostrazi? Nu avem

Altii il acuza ca a facut asta pentru reclama. Asa, si? Avem autostrazi? Nu avem. Pai despre autostrazi vorbim, putin imi pasa daca si-a facut reclama sau nu. Restaurante in Romania sunt destule, are fiecare de unde alege. Autostrazi nu prea avem, iar eu vreau autostrazi!

Nu de alta, dar am venit vineri seara de la Slatina la Brasov, am ales o ora in care am considerat eu ca nu prea duduie economia, dar a fost nevoie de doar doua camioane pe Rucar-Bran sa faca economia sa explodeze.

Citeste si:
Dezbatere intensă pe Internet după reacția polițistului Marian...
Dezbatere intensă pe Internet...

Asa duduia economia ca ma bucuram cand mai era cate o panta si o lua economia la vale de reuseam sa prind si eu 40 km/h. Iar dupa ce mergi o ora cu 20 km/h, cand prinzi 40 zici ca zbori".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.