Social 14 Martie 2019 12:23 de Clara Vacaru
Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 au clasat dosarul deschis in urma unei plangeri depuse de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, care a reclamat ca a fost agresat verbal pe strada de Stefan Caramitru, fiul lui Ion Caramitru.

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului, Andreea Ceausu, in acest dosar au fost efectuate cercetari in rem pentru savarsirea infractiunilor de amenintare, hartuire si tulburarea ordinii si linistii publice.

Dosarul a fost clasat pentru ca faptele nu sunt prevazute de legea penala sau faptei ii lipseste unul din elementele constitutive ale infractiunii.

In septembrie 2018, Valentin Dragnea si sotia acestuia au depus o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 in care au reclamat ca au fost agresati verbal pe strada de Stefan Caramitru.

Stefan Caramitru a explicat la acea vreme ca a avut un incident minor cu Valentin Dragnea, cei doi locuind pe aceeasi strada din cartierul Cotroceni din Bucuresti. Fiul lui Ion Caramitru sustinea ca a fost "persiflat" de sotia lui Valentin Dragnea, iar el le-a reprosat asocierea cu PSD si agresivitatea fata de cetateni.

Caramitru mai spunea ca i-a fost greu sa nu reactioneze la un atac verbal, mai ales dupa experienta avuta in noaptea de 10 august la protestul din Piata Victoriei.

Liviu Dragnea declara pe 24 septembrie 2018 ca fiul sau a fost agresat de mai multe ori, motiv pentru care a decis sa depuna o plangere penala.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.