Filosoful in varsta de 102 ani, Mihai Sora, a reactionat dupa ce Biroul Electoral Central a respins inscrierea Aliantei USR-PLUS pentru europarlamentare, tinand sa mentioneze ca "o chichita juridica devine o arma in lupta electorala".

"De mai bine de doi ani, tot spun si scriu: deschideti ochii, fiti atenti, oameni buni!

Voi sunteti cinstiti, ei – nu. Insa tocmai voua vi se va vorbi de 'proceduri' si de 'legalitate'. Tocmai voua vi se vor pune bete in roate, tergiversand, la Tribunal, actele Aliantei voastre ori ale partidului.

O chichita juridica devine o arma in lupta electorala. 'Chichita', dragi prieteni, nu inseamna un lucru marunt si anodin: inseamna viclesug. Iar un viclesug – chiar daca imbraca haine juridice – tot un viclesug ramane. Mai mult decat atat: un viclesug poate deveni oricand o arma letala.

Nu stiu cum se vede dinspre Biroul Electoral Central, insa eu, unul, cred ca nu doar fraudarea alegerilor le sta insurubata in minte, ci insasi impiedicarea Aliantei USRPLUS de a participa la alegeri. Pe… procedura", a scris Mihai Sora pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.