Februarie este luna in care cuplurile din intreaga lume isi celebreaza dragostea. Valentine’s Day, sarbatoarea americanilor sau Dragobetele, o zi cu traditie autentic romaneasca sunt cele mai importante ocazii in care sa iti demonstrezi iubirea.

Cautarea unor cadouri inspirate pentru iubita poate fi coplesitoare, mai ales daca relatia voastra este la inceput si nu ii cunosti foarte bine preferintele. De asemenea, misiunea este dificila si daca sunteti impreuna de mult timp si ai ramas in pana de idei. In oricare dintre situatii te-ai afla, noi iti oferim idei potrivite, in functie de pasiunile pe care iubita ta le are!

Cadouri pentru pasionatele de moda

Majoritatea femeilor sunt pasionate de moda, iar daca si iubita ta se numara printre ele, atunci nu va fi greu sa gasesti un cadou pe placul ei. Un voucher de cumparaturi la magazinul sau preferat este una dintre optiunile pe care le ai, dar daca vrei sa fii mai original, alege-i chiar tu un obiect care crezi ca i-ar placea. Cei de la Gift for You au oferte la cadouri de valentine's day pentru ea, asa ca poti achizitiona bijuterii, esarfe, genti si alte accesorii pe care iubita ta le va aprecia, fara sa aloci un buget mare in acest sens. Nu stii ce sa alegi? Opteaza pentru o pereche de cercei cu pietre daca prefera tinutele elegante, o brosa daca prefera un stil mai clasic si o bratara ori un colier in cazul in care este adepta tinutelor practice.

Cadouri ideale daca iubeste designul interior

Daca partenera ta are un simt estetic iesit din comun si se pricepe la design interior, mai mult decat sigur ca aceasta pasiune a sa se reflecta si in modul in care este amenajata casa sa. Pentru iubitoarele de design interior foarte potrivite sunt cadourile pentru casa. Decoratiunile, printre care vazele, tablourile, sau ramele foto vor fi pe placul unei femei care are ca hobby amenajarile interioare. Pernutele care sa-i accesorizeze canapeaua din living, o lampa cu design aparte ori un ceas de perete interesant sunt alte idei minunate de cadouri. Le gasesti pe toate, dar si multe altele, in categoria de Home&Deco pe giftforyou.ro!

Cadouri pentru iubitoarele de animale

Pentru iubita care iubeste animalele, cadoul perfect este acela care i se adreseaza companionului sau. Partenera ta are un patruped - poate un caine sau o pisica - pe care il indrageste foarte mult? In colectia de cadouri marca Gift for you exista foarte multe produse din care poti alege ceva pe gustul sau. De la tricouri, cani si alte obiecte personalizate in aceasta tematica, pana la accesorii pentru calatorie sau pentru birou, oricare dintre acestea ii vor aminti de micutul sau prieten indiferent de locul in care s-ar afla!

Citeste si:
Cadouri deosebite pe care le poți oferi femeilor din viața ta
Cadouri deosebite pe care le...

Cadouri pentru pasionatele de calatorii

Chiar daca bugetul nu iti permite sa ii faci cadou iubitei un sejur intr-un oras romantic al lumii, nu inseamna ca neglijezi pasionea sa pentru calatorii. Sunt o multime de alte idei spre care te poti orienta si care sa reflecte interesul tau pentru ceea ce ei ii place. Ofera-i in dar o harta razuibila pentru a marca destinatiile pe care le-a vizitat, precum si pe cele in care isi doreste sa ajunga pe viitor sau alege o servieta, daca obisnuieste sa calatoreasca in interes de serviciu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.