Noi acuzatii la adresa medicilor pediatri de la Spitalul Judetean din Valcea aduse de o mama unui copil de trei ani.

Dupa protestul de sambata, peste 70 de persoane s-au strans si joi in fata Prefecturii. Oamenii si-au exprimit nemultumirile legate de serviciile medicale oferite la Spitalul Judetean din Valcea, solicitandu-le autoritatilor sa ia masuri in cazurile copiilor care au ajuns in stare foarte grava la spitale din Capitala.

"Ceea ce se intampla in spitalul din Valcea e ceva de nedescris. Zi de zi apar cazuri, apar persoane nemultumite si nu vreau sa generalizez, pentru ca sunt si medici buni la Ramnicu Valcea, dar cei care se cred stapani pe saloanele respective, pe cabinetele respective ar trebui sa se uite un pic si la omul de jos. Sa isi dea silinta sa-l faca bine pe omul ala. Nimeni nu se duce acolo de drag. Cerem sa se faca dreptate in cele doua cazuri si conducerea spitalului, corpul de control de la Ministerul Sanatatii, care speram sa vina la Valcea, sa ia deciziile corecte", a precizat unul dintre organizatorii protestului.

La protest si-a facut aparitia si mama unui copil de trei ani, care a adus noi acuzatii la adresa pediatrilor.

"Ne-au internat pentru lipsa de fier, dar copilul a luat alte boli din spital, iar sambata, mi-a facut temperatura de 39 cu 9. Pentru ca doamna doctor care ne-a facut internarea nu era de serviciu, a venit doctorita care este si in cazul lui Ayan (copilul de un an si o luna aflat in coma la Bucuresti, n.r.) si care nu stiu de ce nu e suspendata si mi-a spus sa pun hainele mele si ale copilului in chiuveta, sa le ud cu apa si sa le pun peste copil.

Se intreba apoi cu doamna asistenta ce sa-i mai faca pentru ca sa-i scada temperatura. Nu se poate asa ceva! Am cerut ieri externarea copilului, pentru ca in saloane sunt internati la gramada copii si cu viroze si cu enterocolite. Diagnosticul de pe biletul de externare e pneumonie acuta", a mentionat Claudia Zaharia, citata de ziare.com.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

Citeste si: Medicii de la Spitalul Judetean din Valcea, suspectati din nou ca au diagnosticat gresit o fetita



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.