Numele dat la nastere se poate dovedi de o importanta majora, acesta avand capacitatea de a influenta inclusiv viitoarele relatii ale unei persoane cu cei din jur. Exista cazuri in care parintii nu sunt totusi prea inspirati sau dimpotriva, ei ar putea considera ca au fost destul de ingeniosi, cert este ca anumite nume ies in evidenta. Si intr-adevar sunt aparte, insa nu chiar asa cum si-ar fi dorit cei care le poarta. Asadar, sa trecem in revista cateva dintre cele mai amuzante nume din Romania si din strainatate.

Cu totii ne-am dori sa purtam un nume deosebit, "rasunator", in sensul pozitiv, desigur. Cu totii tanjim dupa laude si ne-am dori sa obtinem un mic compliment din orice. Simpla propozitie "Ce nume frumos ai!" ne poate gadila ego-ul si ne face sa ne simtim mai bine, pentru un scurt moment. Desigur, este o chestiune ce tine de gust. Daca unei prietene ii place numele Elena, poate o alta, pe care chiar o cheama asa, il detesta si ar vrea sa poarte numele Maria. Exemple de acest gen am putea enumera la nesfarsit, fiecare dintre noi avand poate cate o nemultumire legata de numele sau.

Facand abstractie de numele obisnuite, care ne sunt sau nu pe plac, exista o categorie din care probabil nimeni nu ar vrea sa faca parte, dar in care se incadreaza destul de multi oameni si anume, cea a numelor ciudate si amuzante.

Din Anuarul Statistic al Romaniei aflam ca exista destui de multi oameni care poarta nume de pasari, animale, tari, fructe, instrumente muzicale, organe anatomice, culori, copaci, etc. Dintre acestea amintim nume amuzante frecvente precum Plosnita, Curca, Pasarica, Bucila, Mortu, Pipi, Curu, Bounegru, Boubatran, Gainat, Bulan, Gunoi, Nespalatu, Galeata, Castron, Belibou, Sulica, Oasenegre, etc.

Mai rare sunt alte nume amuzante precum Ticalos, Rau, Pacatos, Mucu, Sula, Betivu, Prostu, Lopata, Patron, Nebunu, Blegu sau Expertiza, Justitia, Politia, Facultatea, Farmacia, Portocala, Lamaia, Semafor, Paracetamol, Termopan, Imparateasa, Mormant, Papanas sau Televizor, noteaza someseanul.ro.

Astfel de nume amuzante am mai putea insira, motiv pentru care ne-am gandit sa va prezentam 20 de nume intregi care starnesc, cu siguranta, zambete. Pe cat de haioase sunt, pe atat de greu este sa ne punem in pielea celor care le poarta.

Top 20 de nume amuzante din Romania:

  1. Ispilante Sentiment Brusli;
  2. Cojocaru Tom-Mac-Bil-Bob-Constantin;
  3. Strut Modest;
  4. Geniloni Sfecla;
  5. Randunel Pisica;
  6. Ion Mariano Monamour;
  7. Andaluzia Posirca;
  8. Bred Pit;
  9. Supplexa Memoranda Onac;
  10. Intuneric Steluta Luminita;
  11. Ramurel Pastrama;
  12. Rudolf Pufulete;
  13. Putoi Ion;
  14. Ruptureanu Rozeta;
  15. Marin Capdefier;
  16. Tuduce Dorule Dicusara;
  17. Vasile San Siro Ciocoi;
  18. Simion Berebuna;
  19. Ilegitim Vasile;
  20. Napoleon Rata.

Nici in strainatate lucrurile nu stau tocmai diferit, remarcandu-se o serie de nume amuzante si bizare, lucrurile fiind luate insa mai in tragic decat la noi. Chiar in urma cu cateva zile in atentia publicului a fost adus un caz al unei mame care s-a aratat indignata de faptul agentii de la Southwest Airlines au ras de numele fetitei sale in varsta de cinci ani, Abcde Redford. Numele fetei compus din primele cinci litere ale alfabetului s-ar pronunta "AHB-sih-dee", conform ABC News. Se pare ca nu mai putin de 330 de persoane ar detine acest nume in Statele Unite.

Citeste si:
Cu ce lider se întâlnește Vladimir Putin în prima sa vizită în...
Cu ce lider se întâlnește...

Pentru ca am realizat un top al numelor haioase din Romania, in cele ce urmeaza va vom prezenta cateva dintre cele mai amuzante nume din strainatate.

Top 10 nume amuzante din strainatate

1. Sam Sung
2. Saad Maan

Sursa foto: Reddit

3. Batman Bin Suparman
4. Lord Brain

Sursa foto: imgur.com

5. Kash Register
6. Lieutenant Les Mcburney

Sursa foto: Reddit

7. General Arse Biscuites
8. Janice Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele

Sursa foto: Reddit

9.MacDonald-Berger
10.Krystal Ball

Sursa foto: imgur.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.