Fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, a reactionat dur intr-o postare pe Facebook cu privire la schimbarea examenelor nationale.

"Impostori pesedisti, jos labele voastre jegoase de pe bacul copiilor romani! rovane, veorici si alti pixeli intelectuali, stati in cavernele voastre! Mafia politica a pesede sustine de zeci de ani fabricile de diplome universiatre. Aceste dughene de diplome dadeau la schimb politrucilor pesede posturi universitare, granturi de cercetare, doctorate plagiate si bani, foarte multi bani.

Bacul pe bune, incepand din 2011, a dus la pierderi de 350 de milioane de euro anual acestor dughene academice care au corupt mintile tinerilor nostri. Acum sunt disperati pentru ca bacul corect trimite copiii la universitati bune. De aceea cauta orice mijloc, impus pe furis, sa scada exigenta la bac. Cand votezi sa te conduca prostii, nu va mirati ca ei iau masuri proaste.

PS: ultima schimbare intempestiva a bacului e din 2009. Cand ministru era madam minciunescu, of course", a scris Daniel Funeriu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.