Trei persoane au decedat si alte doua au fost ranite intr-un accident rutier produs duminica dimineata in localitatea clujeana Huedin, in urma ciocnirii a doua autoturisme.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Cluj, Traian Morar, la iesirea din Huedin catre Oradea, in zona cunoscuta sub denumirea de Podul Vinerii, un autoturism a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un altul care circula regulamentar din sens opus.

"Pentru moment nu se stie din ce cauze autoturismul a intrat pe contrasens. Din acest accident au rezultat decesul conducatorului auto care a intrat pe contrasens, un barbat in varsta de 31 de ani, si decesul celor doi ocupanti ai masinii lovite - soferul si un pasager. Alte doua persoane, victime ale accidentului, care se aflau in autoturismul care a patruns pe contrasens, au fost transportate la spital", a declarat Traian Morar, potrivit Agerpres.

Cele doua victime primesc ingrijiri medicale la spitalul din Huedin, urmand ca medicii sa decida daca vor avea nevoie de transport la o unitate din Cluj-Napoca.

Toate victimele au varste cuprinse intre 17 si 31 de ani.

Circulatia in zona este intrerupta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.