Mihai Sora a reactionat dupa ce un incendiu puternic a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o locuinta din Capitala, flacarile extinzandu-se la un bloc invecinat. Filosoful in varsta de 101 ani sustine ca in Romania, coruptia ucide, nenoroceste vieti, calca in picioare oamenii.

"Un bloc a ars ieri in Bucuresti. Bloc nou.

Doi oameni au ajuns la spital, cativa au primit ingrijiri medicale la fata locului. Zeci de familii au vazut pierind in flacari toata agoniseala lor de-o viata. Dupa sase ani de la darea in folosinta a imobilului, inca nu primisera contractul de vanzare-cumparare. Plateau ratele direct la 'dezvoltatorul' imobiliar.

In Romania, coruptia ucide, nenoroceste vieti, calca in picioare oamenii: cu sufletul, cu nervii si destinul lor cu tot.

In Romania, suntem zilnic nevoiti sa pronuntam propozitia hada, respingatoare: 'Se putea si mai rau'.

Buna dimineata, dragi prieteni. Nu uitati ce s-a intamplat la Colectiv.

Si recititi textul acestui copil, Alexandra. Ar putea fi copilul vostru, sora voastra, prietena voastra", a scris Mihai Sora pe Facebook, care continua si cu mesajul postat de Alexandra Furnea, care a povestit chinurile prin care a trecut dupa tragedia de la Colectiv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.