Social 30 Iulie 2018 13:19
Adela Maria Lapadat, femeia care a comis dubla crima, era o politista exceptionala, sustine Daniel Brotea, seful Politiei Transporturi Feroviare Gorj.

"Ca angajata nu a avut niciodata probleme. A fost o politista exceptionala. Foarte buna. Mai buna decat un politist barbat, profesional vorbind. A trecut toate testele psihologice. Toata lumea este socata, ne pare rau si nu avem cuvinte. Era in maternitate, eu sunt nasul lor, nu i-am mai vazut de la botezul copilului, de doua luni. Nu s-au plans niciodata, la mine nu. Nu am realizat ca ar fi o problema", a spus Brotea pentru Mediafax, citat de libertatea.ro.

Politia municipiului Targu-Jiu a fost sesizata, duminica seara, cu privire la faptul ca, in localitatea Balesti, o femeie a impuscat-o mortal pe mama ei, dupa care s-a impuscat si ea cu aceeasi arma, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Gorj, Andrei Lazar.

Se pare ca femeia a folosit arma sotului ei, si el politist, barbatul fiind cel care a descoperit cadavrele celor doua femei, dar si bebelusul de sase luni, care a fost ranit la cap. Ulterior, din cauza ranilor, bebelusul a incetat din viata. Femeia era in concediu de maternitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.