Social 29 Iulie 2018 21:15
Politia municipiului Targu-Jiu a fost sesizata, duminica seara, cu privire la faptul ca, in localitatea Balesti, o femeie a impuscat-o mortal pe mama ei, dupa care s-a impuscat si ea cu aceeasi arma, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Gorj, Andrei Lazar.

Update 22:23 - Bebelusul de 6 luni a murit, informeaza IGPR.

Politistii se afla la fata locului, unde efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-ar produs evenimentul.

Potrivit unor surse, femeia care si-a impuscat mama ar fi politista.

Conform acelorasi surse, si bebelusul de sase luni al femeii respective a ajuns la spital, fiind in stare grava, cel mai probabil fiind ranit de aceasta inainte sa se sinucida, scrie Agerpres.

Se pare ca femeia a folosit arma sotului ei, si el politist, barbatul fiind cel care a descoperit cadavrele celor doua femei, dar si bebelusul de sase luni, care a fost ranit la cap.

Potrivit Compartimentului de Informare si Relatii Publice al IPJ Gorj, duminica, in jurul orei 19:00, un politist din cadrul Postului de Politie comunal Matasari a sesizat, prin apel 112, ca sotia sa, agent de politie la Transporturi Feroviare Targu-Jiu, incadrata in 2006, si-a impuscat mortal mama, in zona toracelui, dupa care s-a impuscat in cap, folosind pistolul din dotarea acestuia.

Deplasandu-se la fata locului, in comuna Balesti, sat Ceauru, judetul Gorj, in interiorul locuintei, politistii au gasit si un minor, in varsta de 6 luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni in zona capului.

Politista a fost gasita cazuta, langa usa de la intrarea in locuinta, cu pistolul langa ea, iar mama acesteia intr-o camera, in pat.

"La acest moment, politistii efectueaza cercetari, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor circumstantelor producerii acestui eveniment. Precizam ca politista a fost testata psihologic ultima data in luna mai a anului 2017, inainte de a intra in concediu maternal", au informat reprezentantii IPJ Gorj.

Politistul detinea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuinta acestuia, la inceputul acestui an.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.