Social 6 Iulie 2018 13:35
Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Arges informeaza ca traficul rutier este restrictionat pentru desfasurarea unor competitii sportive, incepand de vineri pana pe 11 iulie.

"In perioada de 9-10 iulie, pe DN 7C - Transfagarasan, intre orele 9,00-13,00, respectiv 14,00-18,00, traficul va fi inchis pe tronsonul cuprins intre km 62 (Barajul Vidraru) si km 151 (iesire localitatea Cartisoara, judetul Sibiu) pentru desfasurarea unei competitii automobilistice.

Pentru evitarea unor blocaje sau a altor tipuri de evenimente negative, recomandam conducatorilor auto sa isi planifice din timp deplasarea, sa circule cu atentie si sa respecte indicatiile politistilor rutieri aflati pe traseul de deplasare. Totodata, spectatorii sunt rugati sa respecte zonele de siguranta instituite de organizatori", se arata intr-un comunicat al IPJ Arges, potrivit jurnalul.ro.

De asemenea, drumul va fi inchis traficului si in ziua de miercuri 11 Iulie, de la iesirea din Cartisoara pana la Balea Lac, de la 9,00 la 12,00 si de la 14,00 la 17,30.

Potrivit unui comunicat remis 9am, in perioada 9-11 iulie Subaru of America si Prodrive vor organiza un eveniment automobilistic pe cel mai spectaculos drum de munte din Europa – Transfagarasan.

Dupa stabilirea recordurile pentru masini de tip sedan in cele mai dificile circuite din Europa: T.T. Isle of Man in 2016 si Nurburing in 2017, Subaru of America si Prodrive au deciz sa seteze un record de viteza in premiera mondiala pe cel mai spectaculos drum de munte din Europa, daca nu din lume, adica Transfagarasan.

Recordul va a fi setat pe o lungime de 82 de kilometri, acest lucru fiind o premiera in lumea motorsportului. Startul va a fi dat de la iesirea din Cartisoara si sosirea va a fi pe barajul de la Vidraru. Evenimentul va a fi desfasurat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si cu sprijinul CNAIR si a Ministerului Transporturior din Romania. Echipa de raliuri Napoca Rally Academy este consultant tehnic si asigura desfasurarea evenimentului in Romania.

Citeste si:
Zonele din România unde zăpada a atins peste un metru
Zonele din România unde...

Mark Higgins este de 3 ori campion al Angliei (in 1997, 2005 si 2006). Pilotul a lucrat ani de zile cu Top Gear si a realizat cascadorii in filme celebre, precum Quantum of Solace si Skyfall din seria James Bond.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.