Social 20 Iunie 2018 17:21 de Clara Vacaru
Alegerea apartamentului potrivit poate fi o misiune dificila, deoarece necesita mult timp de cautare, dar si multe cunostinte care tin de partea tehnica a locuintei.
Majoritatea persoanelor care cauta sa isi cumpere o locuinta, intampina diferite schimbari pe plan personal si atunci mutarile sunt recomandate sa fie facute cat mai repede, fara prea multe complicatii.

De ce apartamentele cu doua camere sunt o solutie avantajoasa pe termen lung

Din punct de vedere al spatiului, un apartament cu doua camere iti pune la dispozitie o suprafata utila, care se incadreaza nevoilor unei singure persoane, unui cuplu, dar si a unei familii cu un copil, cel putin in primii ani de viata. Apartamentele cu doua camere pot fi compartimentate in functie de nevoi, living-ul fiind luminos si spatios, baia utilata modern cu obiecte sanitare de ultima generatie, bucataria inchisa, iar dormitorul cu o suprafata utila suficienta pentru doi sau mai multi membrii.

Facilitatile apartamentelor cu doua camere situate intr-un complex rezidential recent finalizat pot fi multiple, iar printre cele mai importante amintim urmatoarele:
  • Avantajul major este acela ca se gaseste o gama variata de apartamente in Bucuresti de 2 camere, astfel ca ai libertatea de a alege apartamentul in functie de pozitionarea pe care ti-o doresti. Pe langa asta, sunt disponibile si locuri de parcare pentru fiecare apartament in parte.
  • Te poti muta oricand deoarece toate apartamentele sunt finalizate, dotate si utilate cu tehnologii de ultima generatie, menite sa maximizeze cat mai bine spatiul disponibil, dar si sa faciliteze activitatile viitorilor proprietari.
  • Sunt decomandate si complet finisate, cu o compartimentare inteligenta pentru a crea un spatiu cat mai lejer si aerisit.
  • Sunt avantajoase din punct de vedere financiar. Pretul este direct proportional cu seviciile pe care apartamentul le pune la dispozitia clientilor prin finisajele de calitate, dar si dotarile deja incluse, fara sa mai fie nevoie de cheltuieli suplimentare.
  • Complexurile rezidentiale sunt locuite in mare parte de familii tinere, peresoane cu interese comune, care isi doresc liniste, dar si un spatiu care sa le ofere incredere, pentru a-si creste in siguranta copii. Tocmai din acest motiv, complexul este in permanenta monitorizat si pazit cu cele mai sigure servicii. Este construit dupa cele mai inalte standarde de siguranta si calitate si se bucura de solutii moderne menite sa eficientizeze costurile de intretinere.
  • Complexurile rezidentiale sunt construite in apropierea gradinitelor, a scolilor, a spitalelor, policlinicilor private, a spatiilor comerciale si farmaciilor. Dispun de locuri de joaca pentru copii, spatii verzi comune pentru relaxare si socializare. Mai mult de atat sunt pozitionate aproape de centru, dar sunt ferite de aglomeratia si poluarea zilnica, cu care apartamentele din centrul orasului se confrunta.
  • Pun la dispozitie un acces facil catre mijloacele de transport in comun, in cazul in care iti doresti sa eviti aglomeratia sau inca nu dispui de masina proprie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.