Familia DJ-ului Avicii a oferit primul comunicat dupa moartea acestuia, multumindu-le tuturor celor care si-au aratat aprecierea fata de activitatea muzicianului.

Familia lui DJ-ului, al carui nume real este Tim Berling (28 de ani) a dat prima declaratie la trei zile dupa moartea lui. Prin comunicatul de presa transmis, familia isi exprima arata aprecierea pentru gesturile facute de fanii din toata lumea pe parcursul weekend-ului trecut, relateaza The Independent.

Vrem sa va multumim pentru sprijin si cuvintele plina de dragoste despre fiul si fratele nostru. Suntem foarte recunoscatori oricui a iubit muzica lui Tim. Multumim pentru toate initiativele pentru a-l onora pe Tim, inclusiv adunarile publice, clopotele de biserica batute in ritmul muzicii lui, omagiile de la Coachella si momentele de tacere din jurul lumii”, a scris in comunicat familia.

Rudele lui Tim au adaugat ca sunt ”reconoscatoare” pentru ca le-au lasat sa sufere in tacere in ”aceste momente dificile” si doresc ”sa continue astfel”, scrie stirileprotv.ro

Dj Avicii a murit pe data de 20 aprilie, in Oman. Cauza care a dus la decesul DJ-ului inca nu a fost dezvaluita, insa artistul se confrunta cu probleme de sanatate de mai multi ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.