Dupa ce a fost exmatriculata de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din cadrul Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca pentru ca nu s-a prezentat la niciun examen, Elena Udrea a tinut sa precizeze ca nu a avut timpul necesar si nici starea de spirit pentru a studia temeinic teologia in aceasta perioada.

"Imi pare rau ca nu am reusit sa termin acum cursurile de master, pentru ca pur si simplu nu am timpul necesar si mai ales nu am starea de spirit pentru a studia temeinic teologia in aceasta perioada. Eu am ales sa fac acest masterat din pasiune, nu pentru CV, ca urmare dorinta mea este chiar sa cercetez, sa aflu lucruri, nu sa trec examenele cum isi iau altii “doctoratele”. Cand am inceput, aveam un dosar penal in instanta, acum am trei!!!!!!, am cate 5, 6 termene pe luna, mii de pagini de citit, aparari de pregatit... aproape tot timpul meu e dedicat acestei saga penale... Dupa ce se va termina, voi relua cu siguranta cursurile. Pana atunci, raman aceeasi practicanta religioasa si la fel de interesata de credinta si influentele credintei asupra vietii noastre.

Probabil ca imi trebuie tocmai o credinta mai mare, pe care inca incerc sa o dobandesc, pentru a putea ignora aceasta lupta pe care o duc de trei ani si a ma preocupa mai mult de lucruri cu adevarat importante in viata, cum sunt aflarea lui Dumnezeu si relatia noastra cu Divinitatea.

Pentru ca suntem aici, va rog sa cititi o carte care va poate schimba perspectiva asupra religiei si sigur va poate schimba viata! 'Predica de pe munte', de Emmet Fox", a scris Elena Udrea pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.