Elena Udrea a fost exmatriculata de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din cadrul Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca pentru ca nu s-a prezentat la niciun examen. 

Udrea s-a inscris la masterul de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala in anul 2016.

"D-na Elena Udrea a fost exmatriculata anul trecut in luna octombrie de la Facultatea de Teologie Ortodoxa pentru ca nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala la care era inscrisa, iar conform procedurii s-a luat aceasta decizie. Pentru ca nu s-a prezentat la niciun exemen, ma indoiesc ca a fost si la cursuri. La masterul respectiv, restul de 16 masteranzi inscrisi continua studiile, cu exceptia d-nei Udrea", a explicat decanul Facultatii de Teologie Ortodoxa, Vasile Stanciu, potrivit stirileprotv.ro.

Udrea s-a inscris in 2016 la acest program de masterat pentru ca isi dorea sa infiinteze un Institut al Fericirii care sa ajute oamenii sa isi rezolve problemele cu ajutorul religiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.