Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata ca in Ministerul Afacerilor Interne vor fi in acest an aproximativ 6.000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se poata acoperi deficitul de 23.000 de oameni.
"In anul 2018 vom avea alaturi de noi, in marea familie a ministerului, aproximativ 6.000 de noi angajati. Este o strategie pe care trebuie sa o urmam cu insistenta, pentru ca eu imi doresc in trei-patru ani cel mult sa reusim sa acoperim deficitul urias de 23.000 de oameni pe care il avem. Imi face o bucurie sa vorbesc despre dotare; e important sa spun ca in acest an vom avea cu 70% buget mai mare pentru acest capitol", a declarat Carmen Dan la TVR1.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.