Magdalena Serban, femeia acuzata de omor si tentativa de omor dupa ce a ucis o tanara pe care a impins-o in fata metroului in statia Dristor, scria mesaje incoerente pe pagina sa de Facebook, in care il acuza pe fratele ei de abuz sexual. Magdalena Serban sustinea ca a intrat in greva foamei pentru ca nu i se face dreptate.

Pe pagina sa de socializare, agresoarea a postat mai multe mesaje incoerente, spunand ca ar fi fost violata de fratele sau cand avea 5 ani. In acelasi timp, il acuza pe acesta, dar si mai multe persoane ca i-au distrus "reputatia pentru serviciul de servitoare in domicilii particulare”.

Femeia sustine ca a lucrat in Spania ca menajera, insa ar fi fost abuzata de sefii ei, care nu i-au dat mancare si au filmat-o in intimitate, scrie News.ro.

O alta femeie sustine ca o cunoaste pe Magdalena Serban, care ar fi locuit la ea un timp, in urma cu cativa ani. Femeia ar fi luat-o acasa pe Magadalena Serban, dupa ce a gasit-o pe strada, infometata si doar cu un bagaj.

"Nu o tinea nimeni in casa, se muta din luna in luna. Dar nu a atentat la viata cuiva atunci. Mergea pe la bisericile catolice din Madrid, unde ii gaseau locuri de munca, o ajutau cu haine si mancare cei de acolo. Toti romanii din Coslada, Madrid o cunosc, dar nimeni nu isi imagina ca e capabila de asa ceva, ca nu era agresiva, doar era mai in urma cu gandirea. Locuia in Spania de aproximativ 10 ani, asa de pe o zi pe alta, parintii sunt despartiti, tatal cu probleme grave cu alcoolul, iar mama ei cu probleme psihice si pofte carnale prea dese cu prea multi barbati. Fratele lucreaza in cadrul armatei, dar nu are nicio treaba cu restul familiei, fiind toti dusi...”, scrie femeia.

Magdalena Serban este din Craiova si, potrivit unor surse judiciare, a fost incoerenta pe toata durata audierilor, nefurnizandu-le anchetatorilor nicio informatie despre faptele comise.

Prima ipoteza a anchetatorilor este ca femeia are probleme psihice si a fost intrebata daca a fost internata la un spital de psihiatrie, negand.

Citeste si: Tatal victimei impinsa la statia Costin Georgian: Am sunat la 112 si m-au trimis pe mine sa investighez


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.