Tatal tinerei care a supravietuit tentativei de omor de la statia de metrou Costin Georgian sustine ca fiica sa a asteptat doua ore pentru a putea depune plangere la Politie.

Tanara de 22 de ani, prima victima a Magdalenei Serban, a scapat cu viata ca prin minune pentru ca, dupa ce a fost impinsa de femeie pe sine, a opus rezistenta si s-a luptat cu ea. Ulterior, fata si-a sunat tatal, i-a povestit ce s-a intamplat si a mers la politie pentru a depune plangere.

"In 45 de minute am sunat la 112. Si 112 m-a trimis la Costin Georgian sa investighez eu, ca parinte. E posibil asa ceva? (...) Doamna de la 112 mi-a spus sa merg la metrou pentru ca ei au politia lor acolo", a declarat tatal victimei la Antena 3.

Incidentul s-a fi petrecut la ora 15:30, iar dupa ce s-a luptat cu agresoarea careia a reusit sa-i tina piept, tanara, in stare de soc, s-a urcat in metrou si a mers la dentist. Acolo si-a sunat tatal si au mers sa depuna plangere la politie, plangerea fiind inregistrata abia la ora 19.30, pentru ca in fata lor se mai afla o femeie, insotita de un copil, care isi pierduse geanta pe peron, scrie digi24.ro. In respectiva sectie nu era decat un singur politist, care trebuia sa se ocupe de ambele cazuri.

"Politistul a venit si ne-a intrebat, i-am spus ca a fost impinsa in fata metroului. Nu a crezut din prima. Trebuia sa-i ia declaratia doamnei. In jurul orei 19.00 am putut da declaratii", a spus omul, precizand ca, dupa doua ore de asteptare s-a gandit sa plece fara sa mai depuna plangere.

Barbatul a relatat si cum a reusit sa scape fiica sa in varsta de 22 de ani, care inca se afla in stare de soc: "A venit in spatele ei, pur si simplu a impins-o. Ea a crezut ca este o gluma a unei prietene (...). Cand si-a dat seama ca nu e gluma, a pus dreptul in fata si a stopat. A opus rezistenta, fiind mai puternica in picioare, si a reusit sa se salveze. Atunci a sarit lumea si a reusit sa fuga. Toate acestea s-au intamplat la 10 metri in fata metroului. Era prima victima si poate nu mai era a doua. Mai avea un centimetru si depasea, deja era piciorul in aer. (...) Cand s-a auzit metroul ca vine atunci a urmat actiunea".

Citeste si:
Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, găsit împușcat...
Florin Zalomir, jandarm și...

Dupa ce lumea de pe peron a intervenit, Magdalena Serban si-a motivat fapta spunand ca tanara i-a furat banii.

"Mi-a luat banii, mi-a luat banii si repeta. Apoi a venit metroul, persoanele au intrat in metrou, fiica mea a urcat si ea de frica si atunci a realizat ce s-a intamplat, a izbucnit in plans, (...) nu a ajutat-o nimeni, ai nevoie de un pahar de apa, ai nevoie de ceva, sa sunam la 112 (...) Agresoarea a ramas pe peron. Ne-am uitat pe filmari si agresoarea se plimba foarte linistita pe peron catre iesire cu telefonul la ureche. Am inteles de la politie ca i-ar fi gasit in palma, daca nu ma insel: «Am facut-o, dar am confundat-o». I-au gasit scris in palma. Asa au gasit scris in momentul in care au arestat-o. Putea fi vorba despre fata noastra sau despre cealalta”, a mai spus tatal fetei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.