O ancheta interna a fost declansata in urma aparitiei unui filmulet in care un politist agresat scoate pistolul si recurge la sprayul lacrimogen, relateaza digi24.ro.

Un politist incatuseaza un barbat, il tareste spre masina, iar dupa ce acestuia din urma i se face rau intervin persoanele de la fata locului. La un moment dat, un martor il palmuieste pe politist, care la randul sau, scoate pistolul si il indreapta catre oameni. Persoanele care au vazut incidentul l-au acuzat pe politist ca i-ar fi dat cu spray lacrimogen in gura barbatului incatusat, care, la un moment dat a parut ca a lesinat.

Vezi video AICI.

In momentul in care un alt barbat s-a apropiat de politist, aceasta a facut uz din nou de sprayul lacrimogen.

O ancheta interna a fost deschisa in urma acestui incident, scrie hotnews.ro.

"In urma aparitiei unor imagini in spatiul public, la data de 3 decembrie, Inspectoratul de Politie Judetean Tulcea a deschis o ancheta interna cu privire la un eveniment care a avut loc ieri, 2 decembrie, in localitatea Niculitel, judetul Tulcea, in care a fost implicat un politist din cadrul Postului de Politie Niculitel. Orice date referitoare la incident vor fi aduse la cunostiinta opiniei publice, dupa finalizarea cercetarilor", potrivit unei informari a IPJ Tulcea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.