Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a dispus verificari cu privire la modul in care structurile subordonate MAI si-au indeplinit atributiile ce le revin, in umra disputei din Piata Victoriei dintre protestatari si cei care au venit sa amenajeze targul de Craciun, informeaza jurnalul.ro.
"Reprezentantii conducerii Ministerului Afacerilor Interne au avut o intalnire de lucru cu cei ai Primariei Capitalei cu privire la imposibilitatea desfasurarii activitatilor de organizare a unui eveniment public autorizat, in Piata Victoriei.

In urma analizarii incidentelor care au avut loc in Piata Victoriei au rezultat urmatoarele concluzii: o autoritate publica, respectiv Primaria Capitalei, a fost impiedicata sa desfasoare o activitate autorizata, mai multe persoane au intervenit asupra unor bunuri care nu le apartineau riscand deteriorarea acestora, iar o persoana a suferit vatamari corporale.

Ministrul afacerilor interne o asigura pe doamna Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, de intreg sprijinul Ministerului Afacerilor Interne si de intreaga sa disponibilitate in colaborarea institutionala in scopul continuarii activitatilor in interesul public si in mentinerea sigurantei cetateanului", se arata in comunicatul MAI.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.