Avocatul Radu Enache a anuntat ca fostul principe Nicolae a scapat de acuzatiile de lovire in cazul incidentului de la resedinta Regelui Mihai din Elvetia.

"A ramas numai plangerea depusa de Casa Regala pentru violare de domiciliu. Celelalte persoane aparent implicate n-au depus nicio plangere penala impotriva lui. De fapt, Casa Regala nu putea depune plangere penala in numele infirmierelor, deoarece numai persoana vatamata poate depune asemenea plangere", a declarat Radu Enache la Antena 3, citat de stirileprotv.ro.

Fostul principe Nicolae Medforth-Mills
a avut o tentativa de violare a resedintei regelui Mihai din Elvetia, unde a fortat usa casei, implicand in incident sase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Regale, pe care i-a agresat, a anuntat miercuri Casa Regala, precizand ca Regele Mihai refuza sa isi vada nepotul, caruia i-a fosat adus la cunostinta acest lucru.

"Dl Medforth-Mills a agresat fizic si verbal trei persoane. Una dintre ele prezinta rani corporale. In final, el a fost impiedicat sa forteze intrarea in casa. Majestatea Sa a facut clar, de mai multe luni de zile, faptul ca refuza sa-si vada nepotul, lucru adus la cunostinta dlui Medforth-Mills in repetate randuri.

La incident au fost prezente trei infirmiere, venite sa trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut sa-si faca la timp datoria. De asemenea, infirmierele au facut cunoscut ca se tem pentru integritatea lor corporala si ca vor lua in discutie la institutia lor daca vor mai veni sau nu sa-l trateze pe Rege", s-a aratat in comunicatul Casei Regale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.