Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, s-a prezentat, luni, la sediul DIICOT, mentionand ca s-a prezentat pentru a face o plangere.

Carmen Dan a ajuns la DIICOT inainte de ora pranzului.

La iesire, ea a declarat ca a depus o plangere pentru denunt calomnios impotriva lui Romica Parpalea, noteaza stirileprotv.ro.

"Acest personaj, pe treptele DNA a anuntat ca a depus denunt impotriva mea, precizand ca in calitate de prefect am facut trafic de influenta, abuz in serviciu si posibil luare de mita. Aceasta actiune a fost dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca urmeaza ca ministrului Carmen Dan sa i se faca dosdar penal", a spus Dan.

De asemenea, a subliniat ca nu il cunoaste pe Parpalea.

"Nu am intentionat sa il fac pe acest domn erou national, el s-a cerut singur erou national. Este dreptul meu, ca cetatean, sa ma apar. Este o declaratie pe care a facut-o la DNA, eu nu am fost citata acolo, iar fiecare cetatean trebuie sa isi asume ceea ce face", a adaugat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.