Social 22 August 2017 15:47
Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca nu se simte vizat "absolut deloc" in cazul perchezitiile informatice din dosarul Tel Drum.

"Nu ma simt vizat absolut deloc, daca e sa discutam in mod cinstit, pentru ca nu am de ce sa fiu vizat.

In schimb, doar un singur comentariu, pentru ca m-am abtinut sa nu fac comentarii de mult – ceea ce mi se pare si ma doare este ca sunt oameni care sufera din cauza mea si cred ca asta, din punctul meu de vedere, este o nedreptate. Asta este singura chestiune care ma afecteaza, in rest poate sa faca perchezitii si la calculatoare, si la telefoane
", a declarat Dragnea, citat de stirileprotv.ro.

Intrebat daca a primit vreo invitatie la DNA in dosarul privind afacerile din Brazilia, raspunsul liderului social-democrat a fost: "Daca am mai primit? Nu am primit nicio invitatie pana acum. Nici nu as vedea de ce".

Directorul general al Tel Drum, Petre Pitis, s-a prezentat la DNA, marti, fiind chemat de procurori pentru a asista la perchezitii informatice in dosarul in care saptamana trecuta a fost pus sub urmarire penala alaturi de mai multi reprezentanti ai societatii, pentru obtinerea ilegala de fonduri europene in cazul achizitionarii unei statii de asfaltare. Pitis a declarat, la intrarea la DNA, ca au fost gasite documente care arata ca el este actionarul majoritar al firmei si ca mai exista cinci actionari minoritari, iar presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu se numara printre ei, din 2007, de cand a cumparat el societatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.