Social 15 August 2017 16:21
Sapte barbati din judetul Ialomita, implicati duminica dupa-amiaza, intr-un scandal in statiunea Mamaia, agresand si un politist care se afla in timpul liber si care a vrut sa aplaneze conflictul, au fost arestati preventiv marti, pentru 30 de zile, de Judecatoria Constanta. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Tribunalul Constanta.

Judecatoria Constanta a admis, marti, propunerea procurorilor ca sapte dintre cei opt barbati implicati in scandalul din Mamaia sa fie arestati preventiv pentru 30 de zile.

Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Tribunalul Constanta.

Cele sapte persoane au fost duse in arestul IPJ Constanta, iar cel de-al optulea barbat implicat in scandal este anchetat in stare de libertate.

Potrivit reprezentantilor IPJ Constanta, duminica dupa-amiaza, politistii din Mamaia au fost sesizati printr-un apel la numarul unic de urgenta 112 ca pe o portiune de plaja de la intrarea in statiune mai multi barbati sunt violenti.

In sprijinul politistilor au sosit echipe de interventie ale Gurparii de Jandarmi Mobile Tomis Constanta, care au identificat si imobilizat opt barbati domiciliati in judetul Ialomita.

Initial, la fata locului a intervenit, pentru aplanarea conflictului, un politist din cadrul IPJ Constanta, aflat in timpul liber, care si-a declinat identitatea si ulterior a fost agresat.

Potrivit unei postari pe Facebook, interventia in forta a politistilor de la Gruparea de Jandarmi Mobila "Tomis" Constanta s-a terminat in aplauzele turistilor prezenti pe plaja la momentul scandalului din statiunea Mamaia. Aceeasi sursa precizeaza ca ialomitenii i-au atacat pe agentii de paza ai unei terase si au taiat cu sabia un politist, scrie News.ro.

Cei implicati in scandal au varstele cuprinse intre 26 si 58 de ani, unul dintre ei are la activ o fapta de ultraj, dar nu toti au antecedente penale.

Ei au fost dusi la sediul Politiei Mamaia pentru audieri, ancheta fiind derulata in acest caz sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.

Luni dupa-amiaza, sapte dintre cei opt barbati implicati in scandal au fost retinuti, unul urmand sa fie cercetat in libertate. Ei sunt anchetati pentru ultraj, tulburarea ordinii si linistii publice, iar doi dintre ei si pentru portul sau folosirea de obiecte periculoase.

Citeste si:
VIDEO Polițist de la Rutieră, lovit cu o piatră în cap, în timpul...
VIDEO Polițist de la Rutieră,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.