Social 21 Iulie 2017 09:23
Un politist in varsta de 38 de ani a fost ucis in Gara Suceava, joi seara, fiind injunghiat de catre un tanar de 24 de ani, care i-a aplicat mai multe lovituri de cutit, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Ionut Epureanu.

Update 10:15- Tanarul a injunghiat mortal politistul a fost retinut, in noaptea de joi spre vineri, sub acuzatia de omor. Barbatul si-a recunoscut fapta in fata anchetatorilor, refuzand sa o justifice in vreun fel, in conditiile in care a afirmat ca nu il cunoastea pe politist. O ipoteza a anchetatorilor este ca tanarul ar avea o fobie fata de politisti, in general, dupa ce a stat in arestul Politiei din Spania in urma cu cativa ani.

La o examinare sumara a cadavrului politistului, anchetatorii au constatat ca acesta are peste 20 de lovituri pe corp, insa lovitura fatala se pare ca a fost in zona gatului, fiindu-i perforata carotida, a precizat sursa citata.

Potrivit aceleiasi surse, tanarul Ioan Besa, din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, judetul Suceava, a fost retinut pentru 24 de ore pentru omor, fiind dus in arestul Politiei judetene Suceava. El urmeaza sa fie prezentat apoi instantei cu propunere de arestare preventiva.


Reprezentantul Politiei Suceava a declarat pentru News.ro ca incidentul a avut loc in jurul orei 21.00, cand politistul, care lucra la Politia Transporturi Feroviare, patrula pe peronul Garii Burdujeni.

"La un moment dat, un tanar a venit prin spatele politistului si, fara a spune ceva sau a face vreun alt gest, l-a injunghiat in gat. Politistul a cazut, iar tanarul, in varsta de 24 de ani, a continuat sa il loveasca cu cutitul, in zona toracelui", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Suceava, precizand ca intre politist si tanar nu existase niciun conflict anterior.

Potrivit acestuia, la fata locului a ajuns un echipaj de la Ambulanta, insa politistul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Agresorul a fost imobilizat la scurt timp de la incident, in gara, de catre o patrula de politisti. El a fost dus la sediul Politiei Transporturi Feroviare din gara, unde este asteptat un procuror pentru a-l audia, a adaugat sursa citata.

Citeste si:
VIDEO Polițist de la Rutieră, lovit cu o piatră în cap, în timpul...
VIDEO Polițist de la Rutieră,...

Politistul care si-a pierdut viata avea 38 de ani si era tatal a doi copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.