Social 15 Iulie 2017 15:17
Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca a discuta in acest moment despre impozitarea Bisericii i se pare "un fel de aventura fiscala".

"La acest moment, sa vorbim despre impozitarea bisericilor mi se pare un fel de aventura fiscala", a sustinut seful statului, chestionat despre ideea lansata de Eugen Teodorovici.

Klaus Iohannis a subliniat ca se dovedeste necesara o discutie "aprofundata" cu cei vizati, astfel incat sa se poata veni cu un concept, dar lucrurile nu trebuie grabite,
noteaza stirileprotv.ro.

Eugen Teodorovici a sustinut la Digi24 ca va formula o propunere de impozitare a Bisericii Ortodoxe Romane, sustinand ca aceasta trebuie sa inteleaga ca este nevoie de bani. "Fie sa retrocedam ce au de retrocedat, si atunci gasim o cale de impozitare, pentru ca mi se pare normal", a declarat Teodorovici.

Eugen Teodorovici a aratat ca "trebuie sa gasim un echilibru", fiind de parere ca propunerea pe care o va inainta "va fi acceptata de catre BOR".

Ulterior, premierul Mihai Tudose l-a demis pe Eugen Teodorovici din functia de consilier onorific.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.