Social 14 Iulie 2017 12:24
Eugen Teodorovici, consilierul premierrului Mihai Tudose, anunta ca va formula o propunere de impozitare a Bisericii Ortodoxe Romane, sustinand ca aceasta trebuie sa inteleaga ca este nevoie de bani.

"Fie sa retrocedam ce au de retrocedat, si atunci gasim o cale de impozitare, pentru ca mi se pare normal", a declarat Teodorovici la Digi24.

Eugen Teodorovici a aratat ca "trebuie sa gasim un echilibru", fiind de parere ca propunerea pe care o va inainta "va fi acceptata de catre BOR", scrie hotnews.ro.

"Iar biserica trebuie sa inteleaga si sa aleaga, traim in secolul XXI, este nevoie de bani, de foarte multi bani", a adaugat el.

"Daca facem un calcul ultimii 10 ani sau ultimii 27 de ani de zile cu cat a finantat statul roman biserica romana, o sa vedem ca sunt sume foarte importante. Dar trebuie sa gasim un echilibru. Repet, propunerea pe care as vrea sa o fac nu am nicio indoiala ca va fi acceptata de BOR", a sustinut Teodorovici, citat de ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.