Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro, ca fostul primar din Eforie Ovidiu Brailoiu era un client vechi al hotelului, iar acum era cazat de marti in unitatea hoteliera.

Astazi, o persoana apropiata lui a sunat la 112 si a spus ca acesta nu mai raspunde la telefon, motiv pentru care la fata locului au fost trimisi specialisti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, care au spart usa si l-au gasit mort pe fostul primar", au precizat sursele citate.

La fata locului, se afla specialisti ai Serviciului Omoruri, din cadrul Politiei Capitalei, trupul neinsufletit al barbatului de 49 de ani urmand sa fie transportat la Institutul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

La prima vedere, pe corpul victimei nu sunt urme de violenta, insa moartea este considerata suspecta, motiv pentru care politistii si procurorii ancheteaza cazul.

Dupa ce si-a incheiat mandatul de primar al orasului Eforie, a fost detasat de la Inspectoratul de Stat in Constructii, unde ocupase functia de director la Primaria sectorului 5 din capitala.

Ovidiu Brailoiu s-a nascut in anul 1968. Era casatorit cu designerul Otilia Brailoiu si avea doua fetite. Inainte de a fi seful administratiei publice locale din Eforie, Brailoiu a fost, vreme de trei ani (2001-2004), inspector general teritorial in cadrul Inspectoratului de Stat in Constructii. Din 2000 pana in 2001, a fost consilier la Ministerul Apelor, Padurilor si Mediului, Directia Corp Control. Intre 1996 si 2000, Ovidiu Brailoiu a detinut functia de sef Serviciu la Directia Gospodarire Comunala din cadrul Primariei Constanta. De asemenea, era reprezentant in Comitetul Regiunilor, facand parte din Grupul Socialist PSE, noteaza ziuaconstanta.ro.