Social 18 Mai 2017 17:29
Afla cat trebuie sa te antrenezi pentru a arde caloriile acumulate dupa ce ai consumat mancare de tip fast food, potrivit unui studiu al Royal Society for Public Health din Marea Britanie, citat de The Independent.

Daca mananci o pizza mare atunci trebuie sa te plimbi aproximativ o ora si 23 de minute sau sa alergi 43 de minute pentru a arde cele 449 de calorii, scrie descopera.ro.

De asemenea, daca mananci un baton de ciocolata cu lapte trebuie sa te plimbi 42 de minute sau sa alergi 22 de minute pentru a arde cele 229 de calorii.

Pentru a arde cele 490 de calorii dintr-un buger o femeie va fi nevoita sa faca exercitii cardio timp de aproximativ 51 de minte, iar un barbat- 42 de minute, noteaza lifehack.org.

Daca se vor consuma o portie mare de cartofi prajiti, pentru a se arde cele 460 de calorii, femeile ar trebui sa faca 48 de minute de exercitii cardio, in timp ce barbatii- 40 de minute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.