Social 13 Mai 2017 17:14
Tanara din Constanta care a murit in urma atentatului comis la Londra in luna martie a acestui an a fost inmormantata, sambata, la ceremonie fiind prezent ambasadorul Marii Britanii in Romania, Paul Brummel. Slujba religioasa a fost oficiata de un sobor de preoti in frunte cu Arhiepiscopul Tomisului, Inalt Prea Sfintitul Teodosie.

Rudele si prietenii Andreei Cristea au venit inca de sambata dimineata la o casa mortuara din municipiul Constanta, unde se afla depus trupul tinerei, relateaza News.ro.

Printre cei care au vrut sa aduca un ultim omagiu s-a aflat si ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummel. El a declarat jurnalistilor ca a dorit sa fie alaturi de familia tinerei in aceste momente si sa isi exprime condoleantele. Ambasadorul a dorit sa sublinieze ca Marea Britanie si Romania lupta in continuare impotriva terorismului.

De la casa mortuara, cortegiul funerar s-a indreptat spre Biserica Sfanta Maria, acolo unde urma sa fie oficiata ceremonia si unde au fost prezenti ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, si prefectul judetului Constanta, Adrian Nicolaescu.

Slujba religioasa a fost oficiata de un sobor de preoti in frunte cu Inalt Prea Sfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Dupa ceremonie, cortegiul a mers catre Cimitirul Anadalchioi, unde Andreea Cristea a fost inmormantata.

Andreea Cristea se afla la Londra alaturi de iubitul ei, care urma sa o ceara in casatorie in ziua atentatului de la Westminster. Ea a cazut in Tamisa in atacul din 23 martie, atunci cand Khalid Masood a intrat cu o masina in multime pe Podul Westminster si a injunghiat mortal un politist, dupa care a fost ucis de politie langa Parlament.

Tanara a fost internata in stare grava intr-un spital, iar i6 aprilie, familia Andreei Cristea a anuntat decesul fetei.

”Dupa ce a luptat sa traiasca timp de peste doua saptamani, iubita si de neinlocuita noastra Andreea - o fiica, sora si partenera minunanta, o prietena dedicata si cea mai unica si iubitoare persoana pe care ti-o poti imagina - a fost smulsa cu cruzime din vietile noastre, in modul cel mai crud si las. Ne vom aminti mereu de ea ca de raza noastra de lumina stralucitoare care va continua sa straluceasca cu putere in inimile noastre”, a afirmat familia tinerei printr-un comunicat.

Citeste si:
Jean Gavril și Dinu, nevoiți să facă autostopul din Londra în...
Jean Gavril și Dinu, nevoiți...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.