Traficul rutier pe DN 1, in judetul Sibiu, blocat din cauza unui accident soldat cu moartea unei persoane si ranirea altor trei, a fost reluat pe ambele benzi dupa aproape doua ore.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, incepand cu ora 12.50, traficul rutier a fost reluat in conditii normale pe DN1 Sibiu-Fagaras, intre localitatile Porumbacu de Jos si Scoreiu.

Circulatia a fost intrerupta in ambele sensuri in urma unui accident in care au fost implicate trei masini, apoi s-a desfasurat alternativ. Cauza probabila a producerii acidentului a fost depasirea neregulamentara.

Potrivit Politiei Sibiu, un sofer de 43 de ani din Valcea, care se indrepta spre Sibiu, a intrat intr-o depasire neregulamentara si a lovit doua masini - una condusa de un cetatean strain de 41 de ani si alta de un bacauan de 36 de ani - care se deplasau spre Brasov.

Soferul decedat este barbatul de 36 de ani. De asemenea, au fost raniti soferii celorlalte doua masini si un pasager din masina care a intrat in depasirea neregulamentara.

Martorii spun ca soferul vinovat - cel preluat de elicopterul SMURD - circula cu viteza, acul masinii oprindu-se la 170 kilometri la ora.

Accidentul s-a produs pe DN 1 Sibiu-Brasov, intre localitatile Scoreiu si Porumbacu, relateaza News.ro.

Initial, in urma impactului, patru persoane au fost ranite, trei ramanand incarcerate, iar mai multe echipaje SMURD si de la Serviciul de Ambulanta s-au deplasat la locul accidentului.

Ulterior, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu au anuntat ca soferul uneia dintre cele trei masini implicate in accident a murit. De asemenea, un alt sofer, cel care ar fi produs accidentul, este in stare grava, avand multiple traumatisme, si a fost preluat de un elicopter SMURD.

Celelalte doua persoane ranite in accident, ramase initial incarcerate, au fost scoase de catre pompieri din masini si preluate de ambulante pentru a fi transportate la spital.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.