Social 23 Martie 2017 16:05
Clinica Brains&Bones este o premiera in Romania.

Se va interveni, cu ajutorul aparatelor de ultima generatie si a celor mai noi tehnici de chirurgie ortopedica si neurochirurgicala, in cazul accidentelor vasculare, a displaziei de sold, a rupturii de ligament si nu numai.

Centrul ultramodern este dotat cu doua sali de chirurgie, una de radiologie, sali de consultatii, de tratamente si diagnosticari, dar si cu spatii de internare si terapie intensiva pentru mai mult de douazeci de necuvantatoare. De asemenea, clinica reprezinta rezultatul ambitiilor profesionale a doi medici : Rudolf Hofmann si Lucian Rugina. Acesta din urma este membru in cele mai importante trei organizatii internationale de ortopedie, in timp ce medicul Hofmann face parte din Organizatia Europeana de Neurochirurgie. De asemenea, in multe cazuri, cei doi si-au unit fortele si experienta si au redat sanatatea unor necuvantatoare ce au fost maltratate.

Primul caz care va fi tratat in cea mai noua clinica si inovativa din Bucuresti - Rocky -este un patruped in varsta de patru ani, care a fost lovit de masina, iar in urma accidentului, coloana vertebrala i-a fost grav afectata. Momentan, nu isi mai poate misca picioarele din spate. Insa, in scurt timp, va fi supus unei interventii chirurgicale la primul spital de ortopedie si neurochirurgie din Romania si va putea merge din nou.

„Ne dorim ca neputinta si durerea animalelor cu probleme ortopedice, neurologice sau cerebrale mai complicate,care pana acum se puteau remedia doar in clinici din afara tarii, sa se sfarseasca. Implementarea si in Romania a noilor tehnici chirurgicale si aparitia unor clinici de specialitate este absolut necesara. Drept urmare, centrul Brains&Bones este dotat cu radiologie digitala, artroscop, instrumente si implanturi de ultima generatie.”, afirma medicul Rudolf Hofmann.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

La randul lui, Lucian Rugina spune: „Vrem sa aducem o contributie reala la evolutia medicinei veterinare din tara noastra. Este mare nevoie de progres tehnologic, dar si mai importanta este expertiza medicului. Vin la noi pacienti cu probleme complexe, cu fracturi nevindecate sau paralizii. Exista de mult timp pe piata medicinii veterinare nevoia unui centru specializat de chirurgie ortopedica si neurologica.” Atunci cand vor fi efectuate operatii pe creier va interveni fara echivoc si celebrul doctor neurochirurg Dan Suiaga, cel caruia i se mai spune „clujeanul care repara creiere din toata lumea. Acesta s-a numarat inclusiv printre medicii care l-au operat pe Ariel Sharon, premierul Israelului.

Centrul Brains &Bones colaboreaza cu medici specialisti din Europa care vor veni in sprijinul nostru de cate ori vor fi solicitati, se arata in comunicatul de presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.