Primaria Capitalei anunta ca de luni au inceput lucrarile de asfaltare si reparatii, in aceasta perioada urmand sa se intervina in cazul a aproximativ 30 de strazi, intre care bulevardele Dacia, Unirii, Camil Ressu, Iuliu Maniu, Barbu Vacarescu.

Conform Primariei Capitalei, lucrarile efectuate in aceasta perioada presupun decopertarea/frezarea anumitor segmente de strada si refacerea carosabilului, folosind mixtura stocabila “la cald”.

Planul de interventii cuprinde strazi din toate cele sase sectoare.

In sectorul 1, vor fi facute lucrari pe Soseaua Chitila, Calea Plevnei, bulevardul Nicolae Balcescu, Calea Grivitei, strada N. Caramfil, bulevardul Bucurestii Noi, in sectorul 2 reparatiile vor avea loc pe bulevardele Dacia si Barbu Vacarescu, Soseaua Fundeni, strada Mihai Eminescu, strada Batistei, in timp ce in sectorul 3 vor fi facute reparatii pe bulevardele Unirii, Camil Ressu,Th. Pallady si Mircea Voda, Soseaua Mihai Bravu, Soseaua Industriilor.

In sectorul 4, vor fi facute lucrari de reparatii pe strazile George Georgescu, Lanariei, Splaiul Unirii , in sectorul 5 pe bulevardul Natiunile Unite, Soseaua Viilor, Soseaua Progresului, Soseaua Alexandriei, Drumul Cooperativei, Splaiul Independentei, bulevardul Regina Elisabeta, iar in sectorul 6 lucrarile se vor desfasura pe bulevardele Timisoara si Iuliu Maniu, pe Calea Giulesti si Prelungirea Ghencea.

Potrivit sursei citate, termenul de executie a lucrarilor de reparatii este 30 aprilie.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustinea ca au fost facute foarte multe reclamatii din partea cetatenilor si a cerut ca lucrarile de asfaltare sa fie facute noaptea sau cand nu este trafic intens, nu pe timpul zilei sau dimineata, cand este aglomerat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.