Ministerul Finantelor Publice a decis suspendarea temporara a ocuparii posturilor vacante si a promovarilor pentru personalul din aparatul central si institutiile subordonate.

Masura a fost adoptata in vederea incadrarii in cheltuielile de personal aprobate prin bugetul pe anul 2017 in contextul elaborarii bugetului, cu incadrarea in tinta de deficit, si alocarea a 2% pentru Aparare in vederea respectarii angajamentului Romaniei fata de partenerii Nord-Atlantici.

In acest scop au fost reduse si bugetele altor institutii (Camera Deputatilor – 13%, Senatul Romaniei – 16,8%, Serviciul Roman de Informatii – 9,4%, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene – 14,5% etc).

Masura va produce efecte pana la suplimentarea alocarilor bugetare aferente cheltuielilor de personal, data la care bugetul MFP va permite noi angajari sau promovari in grad si functie.

Citeste si:
Liviu Dragnea, audiat la ICCJ in procesul in care e judecat pentru...
Liviu Dragnea, audiat la ICCJ...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.