Deseurile care se arunca in apele oceanelor si marilor sunt moarte (aproape) sigura pentru vietuitoarele care traiesc in adancuri. Un video postat recent pe internet vine sa atraga atentia, inca o data, asupra chinului pe care-l suporta animalele din cauza neglijentei oamenilor.

O echipa de cercetare de la Universitatea Texas A&M a gasit, in timpul unei "expeditii" cu barca in Costa Rica, o broasca testoasa aflata in agonie din cauza unui bat din plastic care i-a ramas blocat in nas. Initial, salbatorii ei au crezut ca animalul are un parazit, dar dupa cateva zeci de minute si-au dat seama ca broasca testoasa era la un pas de moarte, din cauza neglijentei umane.

Incercarea de a scoate plasticul din nara animalului nu a fost deloc usoara, mai ales ca cei din echipa de cercetare nu au avut la indemana niciun anestezic, astfel ca operatiunea a fost una dureroasa pentru uriasa broasca testoasa.

Cum a decurs totul, puteti vedea in videoclipul de mai jos. Va avertizam, sunt imagini care va pot crea un disconfort emotional.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.