In urma motivarii condamnarii sale in dosarul "Referendumul", liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca se va interesa impreuna cu avocata sa cine a semnat respectiva motivarea si va depune contestatie la aceasta decizie.

"Ce este foarte ciudat e ca, dupa ce am depus contestatia la Tribunal, a aparut brusc si aceasta motivare. Sigur ca contestatia noastra merge mai departe, judecatorii sunt chemati sa vada legalitatea deciziei. Nu vreau sa ma pronunt mai mult, pentru ca doamna avocat trebuie sa vada motivarea Curtii, dar remarc ca, daca nu faceam acea contestatie, nu aparea imediat aceasta motivare.

O sa vedem si noi cine a semnat aceasta motivare, daca cei care au semnat aveau dreptul legal sa semneze asta, pentru ca sunt multe prevederi foarte clare in legislatia aferenta", a afirmat presedintele Camerei Deputatilor, citat de digi24.ro.

Pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare aplicata lui Liviu Dragnea de catre instanta suprema in dosarul "Referendumul" este de natura sa asigure scopul educativ si sa faciliteze reinsertia sociala a inculpatului, se arata in motivarea Completului de 5 Judecatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.